Can ‘Yerel esnafa sahip çıkalım’

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Meclis üyesi Can, “zincir marketler her geçen gün çoğalıyor. Yerel esnaf can çekişiyor”

Can ‘Yerel esnafa sahip çıkalım’
Reklam Bloğu
Yayınlama: 23.09.2024
10
A+
A-

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Meclis üyesi Özgür Can, vatandaşlara seslenerek zincir marketlere karşı yerel esnafın desteklenmesi gerektiğini vurguladı. Can,“kamu kurum ve kuruluş müdürlerimiz, Oda’larımız, platformlarımız, vakıflarımız, STK’larımız, 7’den 77’ye herkesi, yerel esnaflara sahip çıkma hareketine katılım sağlayıp destek olmaya davet ediyorum. İlçemizde son yıllarda yerel esnafa sahip çıkılmamasından dolayı, yerel esnafımız, kapatma ile karşı karşıyadır.

“İŞ YAPAMAZ DURUMA GELDİLER”

Zincir marketlerin çalışma saatleri kontrol altına alınmadığı için bu durum esnafımızı zor durumda bırakıyor. bir ilçede zincir market açılması onlarca bakkalımızın, zücaciyecimizin, nalburumuzun ve küçük esnafımızın dükkanının kapanmasına yada iş yapamaz durumuna gelmesine neden oluyor. Zincir marketler bir kanser gibi kontrolsüz bir şekilde Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi ilçemizde 8 mağazayla yayılmış durumda. Bu durum artık kontrol altında alınmalıdır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.