ÇAĞRI VE BAKTAŞ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Batman’ın tanınmış İş İnsanı ve eski belediye başkan yardımcısı İzzettin Çağrı’nın oğlu iş insanı Serhad Çağrı hayatını DEVA Partisi Batman merkez ilçe başkanı Kadafi Baktaş’ın Kızı Esma Baktaş ile birleştirdi.

ÇAĞRI VE BAKTAŞ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
Reklam Bloğu
Yayınlama: 28.09.2024
154
A+
A-

Rezidans Düğün salonunda düzenlenen düğün töreninde davetlilere yemek ikramı yapıldı. Yoğun ilgi gören düğüne siyaset, iş insanları, Kanaat önderleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda seçkin bir davetli katıldı.
Düğünde Damadın babası İzzettin Çağrı ve gelinin babası Kadafi Baktaş gelen davetlilerle yakından ilgilendiler.
Düğünde genç çiftin Nikahını Belediye evlendirme Müdürü Nuri Turgut tarafından kıyarken gelin ve damada mutluluk diledi. Gelin ve Damadın Nikah şahitliğini Beşiri eski ilçe Belediye başkanı Sait Karabulut, eski siyasetçi avukat Mehdi Öztüzün, gelinin ve damadın arkadaşları Ergün Ayyıldız, Sultan Gidici ve Cenk Eren, yaptı.evlilik cüzdanını geline Sait Karabulut taktim ederek genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.
Nikah töreni ardından gelen misafirler yöremizin sevilen oyunları Halay, Delilo ve çiftetelli oyun oynarken gelin ile Damat’ta zaman zaman misafirlere eşlik etti.

Konuklarla yakından ilgilenen Damadın babası İzzettin Çağrı, “Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm konuklara teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.
Batman Demokrat Gazetesi ailesi olarak Mutluluk fotoğraflarının kameralara yansıdığı görüntüler sonrası çiftimiz Esma Baktaş ve Serhad Çağrı, Çiftini tebrik eder, sağlık, mutluluk dolu bir yaşam dileriz.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.