“Biz çalıştıkça, ürettikçe memleketimiz gelişecek”

“Biz çalıştıkça,  ürettikçe memleketimiz gelişecek”
Reklam Bloğu
Yayınlama: 02.10.2023
372
A+
A-

Sason’da Bal, Ceviz, Çilek ve Yayla Festivalinde konuşan Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Sason’u ve Batman’ı Türkiye’nin yeni yüzyılında en önemli kentlerinden biri haline getireceklerini söyledi.

Batman’ın Sason ilçesinde bu yıl ilk kez Bal, Ceviz, Çilek ve Yayla Festivali düzenlendi. Sason balının açık attırma ile satışa sunulduğu festivalde, yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Sason’u ve Batman’ı Türkiye’nin yeni yüzyılında en önemli kentlerinden biri haline getireceklerinin altını çizen Nasıroğlu, şunları kaydetti:

“Burada  gördüğümüz protokoldeki arkadaşlarımız Batman’ın ve Sason’un yeni yüzyılına canı gönülden inanarak çalışıyor. Bu festivali düzenleyen  arkadaşlar canı gönülden emek vererek  bizlere böyle güzel bir ortam oluşturdular. Bunu her sene üzerine ilave ekleyerek devam ettireceğiz. Her sene daha iyi yerlere getireceğiz. Biz çalıştıkça,  ürettikçe memleketimiz gelişecek ve ülkemiz büyüyecek.”

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Seyitler Mahallesinde yaşayan iki aileyi ziyaret ederek, taleplerini dinledi ve ihtiyaçlarına destek oldu.

Milletvekili Nasıroğlu eşi Ayşe Nasıroğlu ile birlikte Seyitler Mahallesinde ikamet eden Sizer ailesine misafir oldu. Felçli 80 yaşındaki Mecit Sizer ile görüşen Nasıroğlu, Sizer’e hasta yatağı verilmesi için yetkililerle görüştü.

Daha sonra bir başka aileyi ziyaret eden Nasıroğlu, aile fertlerinin taleplerini dinledi. Nasıroğlu, ailenin ortaokula giden kız çocuğunun bilgisayar talebini de karşıladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.