Bir Başarı Öyküsü / Barış Baktaş (Baran Karabey)

Bir Başarı Öyküsü / Barış Baktaş (Baran Karabey)
Reklam Bloğu
Yayınlama: 04.07.2024
502
A+
A-

Güzel sesi ve güzel yorumuyla her kesin beğenisini kazanmayı başaran bunun yanı sıra oynadığı filmlerle  sanat yolunda emin adımlarla ilerlemesi özellikle oynadığı tarihi belgeselde (Savaşın Efsaneleri 29’-ncü bölüm) ile ata binmek kılıç sallamak konusunda ne kadar üstün bir yeteneğe sahip olduğunu her kese ispat etmiş oldu.

OYUNCU KARABEY KAN ÇİÇEKLERİ DİZİSİNE HAYAT VERİYOR

Üstün yetenek ve azmin sonucunda dikkatleri üstüne çekmeyi başarmıştır.Kanal 7-de yayınlanan Kan Çiçekleri dizisinin baş rol oyuncusu Barış Baktaş (Baran Karabey) karakteriyle diziye hayat veriyor. İki sezondur devam eden dizide, bir çok kurum ve kuruluşlar tarafından yılın en iyi erkek oyuncu  ödülü kazanmış dizi ise en iyi gündüz kuşağı kategorisinde çeşitli ödüller kazanmıştır. Kan Çiçekleri yalnız Türkiye’de değil yayınlanan ülkelerde en çok izlenen dizi olmuştur.

SEMPATİK VE YAKIŞIKLI OYUNCU

Bu başarıda tabiki bütün oyuncuların payı büyük amma burada hiç şüphesiz sempatik tavırları doğal görünüşü ve yakışıklılığı ile en büyük  pay sahibi şüphesiz ki, Barış Baktaş’a  düşüyor demek ve hakkını teslim etmek gerektiğini düşünüyorum.

Benimde büyük ilgiyle takip ettiğim genç, sempatik ve yakışıklı oyuncu Barış Baktaş sosyal medyada da büyük ilgi görüyor. Yakın günlerde instgram hesabı takipçi sayısı bir milyonu aşan her paylaşımı yüz binler tarafından beğenilen oyuncu Barış Baktaş kendi hesabında , kendisini takip eden ve destekleyen bütün sevenlerine derin teşekkürlerini  bildirdi.

MİLYONLARCA SEVENİ BULUNUYOR

Barış Baktaş’ı özellikle yurt dışında milyonlarca seveni olduğunu biliyoruz dizi Azerbaycan’da yayınlanmadığı halde Barış Baktaş’ın binlerce seveni olduğunu şahsen biliyorum öz adıma gurur duyduğumu belirtmek istiyorum. 2-ci sezonu devam eden dizinin Temuz ayının 5-nde muhteşem bir bölümle sezon finali yaz dönemine gireceği belirtildi. Bende bir yakını, seveni olarak hem sanat, hem de özel hayatında genç ve yetenekli oyuncu Barış Baktaş’a her zaman uğurlar dilerim. Yolun her zaman açık olsun… (FESİH ALİOĞLU)

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.