BESO Başkanı Çiftçi’den Belediyeye Çağrı: “Esnafın Sorunlarını Çözün!”

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Gülistan Caddesi esnafını ziyaret ederek, esnafın karşılaştığı çeşitli sorunları dile getirdi. Çiftçi, esnafın aydınlatma, motosiklet kullanımı, dükkân açma saatleri ve otopark gibi konularda ciddi sıkıntılar yaşadığını belirterek, belediyeye çözüm için çağrıda bulundu.

BESO Başkanı Çiftçi’den Belediyeye Çağrı: “Esnafın Sorunlarını Çözün!”
Reklam Bloğu
Yayınlama: 29.08.2024
10
A+
A-

BESO Başkanı Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri, esnafın sorunlarını dinlemek ve taleplerini almak amacıyla sık sık ziyaretlerde bulunduklarını ifade etti. Gülistan Caddesi’ndeki ziyaret sırasında esnafın en çok şikâyet ettiği konulardan birinin cadde üzerindeki aydınlatma ve süs ışıklarının çürümüş ve bozulmuş olması olduğunu belirten Çiftçi, “Bu ışıkların ya tamir edilmesi ya da yenilenmesi gerekiyor. Bu konuda belediyeden acil bir müdahale bekliyoruz,” dedi.

Çiftçi ayrıca, cadde üzerinde hızla geçen motosikletlerin, özellikle çocuklu aileler için büyük tehlike oluşturduğunu ve esnafın bu konuda zabıtanın sürekli denetim yapmasını talep ettiğini vurguladı.

Esnafın dükkânlarını geç açmasının da bir diğer sorun olduğunu belirten Çiftçi, “Saat 10.00’da başladığımız ziyaretimizde bazı esnaflarımız saat 11.00’i geçmesine rağmen iş yerlerine gelmemişti. Bu durum, hem bizleri hem de diğer esnafı olumsuz etkiliyor. Esnaflarımızın işlerine daha çok sahip çıkmalarını bekliyoruz,” diye konuştu.

Son olarak, çarşıda yaşanan otopark sorununa da değinen Çiftçi, esnafın bu konuda büyük sıkıntı yaşadığını belirterek, belediyeden otopark sorununun çözümü için acil bir çalışma başlatmasını talep etti. Çiftçi, “Bu konuda her türlü istişareye ve desteğe hazırız,” dedi.

4o

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.