Beşiri Anadolu Lisesi’nde Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları Gerçekleştirildi

Batman Valiliği, Batman Üniversitesi ve Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle hayata geçirilen 2024-2025 Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları İş Birliği Protokolü kapsamında Beşiri Anadolu Lisesi’nde anlamlı bir konferans düzenlendi.

Beşiri Anadolu Lisesi’nde Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları Gerçekleştirildi
Reklam Bloğu
Yayınlama: 20.10.2024
9
A+
A-

Batman Valiliği, Batman Üniversitesi ve Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle hayata geçirilen 2024-2025 Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları İş Birliği Protokolü kapsamında Beşiri Anadolu Lisesi’nde anlamlı bir konferans düzenlendi. Programa, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Beşiri Kaymakamı Muhammed Yılmaz, ARGE Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yılmaz Argüden, akademisyenler ve Beşiri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri katıldı.

“Başarı İçin Zorlukları Aşmak Gerekir”

Etkinlikte “Başarılı Olmak İçin Çalışmak” konulu bir sunum yapan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, şartların her zaman mükemmel olmayabileceğini belirterek zorluklarla mücadele etmenin başarıya ulaşmak için gerekli olduğunu vurguladı. Demir, engellerin aşılması gerektiğini ve bu süreçte ders çıkararak mevcut imkânların kıymetinin bilinmesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca, bu yaklaşımın benimsenmesi durumunda zorlukların üstesinden gelmenin mümkün olduğunu ve başarının kaçınılmaz hale geleceğini dile getirdi.

“Başarıya Giden Yolda Hayal Gücü ve Disiplin”

ARGE Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yılmaz Argüden, “Başarıya Giden Yolda Hayal Gücü ve Disiplin” başlıklı sunumunda hayal kurmanın ve disiplinli bir şekilde çalışmanın önemine dikkat çekti. Argüden, bilgi ve sevginin paylaşıldıkça çoğaldığını belirterek, öğrencilerin derslerde en iyi nasıl öğrenebileceklerine ve işleri en iyi nasıl yapabileceklerine dair öneriler sundu. Hedeflerine ulaştıklarında bile “Daha ne yapabilirim?” diye düşünmeye devam eden bireylerin topluma ve çevrelerine fayda sağladıklarını vurguladı.

“Spor ve Disiplin Başarının Anahtarı”

Programın kapanış konuşmasını yapan Beşiri Kaymakamı Muhammed Yılmaz, çok yönlü olmanın ve sporla uğraşmanın başarıya ulaşmada odaklanmayı artırıcı bir rol oynadığını ifade etti. Yılmaz, sporun sadece fiziksel sağlığı değil, aynı zamanda mental ve duygusal dayanıklılığı da geliştirdiğini kaydetti. Disiplinli çalışmanın ve farklı alanlarda yetkinlik kazanmanın bireylerin yaşam kalitesini artıracağını belirtti.

Program, Beşiri Kaymakamı Muhammed Yılmaz tarafından Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir ve Dr. Yılmaz Argüden‘e plaket takdim edilmesiyle sona erdi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.