Batmanlı yatırımcılardan, Gıda İhtisas OSB’de arsa talebi

İlimizde et, et ürünleri üretimi, şarküteri ve arıcılık sektöründe faaliyet yürüten yatırımcılar Vali Ekrem Canalp’i makamında ziyaret ederek, Oymataş köyü sınırlarında kurulacak olan Oymataş Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde arsa talebinde bulundular.

Batmanlı yatırımcılardan, Gıda İhtisas OSB’de arsa talebi
Reklam Bloğu
Yayınlama: 16.08.2024
6
A+
A-

Kabullerinden dolayı Valimize teşekkür eden girişimciler; Oymataş Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde; Şarküteri Ürünleri üretimi ve Paketleme Tesisi, Kırmızı Et Entegre Üretim Tesisi, Kanatlı Hayvan Eti İşleme Tesisi, Arı yemi üretimi ve Bal Paketleme Tesisi kurma talebinde bulundu.

ET ÜRETİCİLERİ TESİS KURMAK İÇİN ARSA TALEBİNDE BULUNDU

Girişimcilerden; M. Ali Rüzgar, A. Kuddüs Akyıldız, Mehmet Doğru ve Beşir Rüzgar’ı makamından ağırlayan Valimiz, Batmanlı yatırımcıların Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırıma öncülük etmeleri ve ilimizdeki hammadde kaynağını yerinde işleyerek Batman ekonomisine katma değer kazandırmalarının önemli olduğunu belirterek, yatırımcıların kurulacak olan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ne  ilgi göstermelerinden memnuniyet duyduğunu ve kurulacak olan gıda ihtisas organize sanayi bölgesinde yatırımcılarımıza yakın bir tarihte yer tahsis işlemlerine başlanacağını ifade etti.

MADE IN BATMAN LOGOLU ÜRETİM

Batmanlı yatırımcıları Oymataş Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırım yapmaya davet eden Vali Canalp, Gıda İhtisas OSB’nin devreye girmesi ile ilimizdeki yüksek hammadde kaynaklarının market raflarında yer alacak Made ın Batman logolu kaliteli mamul mala dönüştürülüp ilimiz ekonomisine ve istihdamına ciddi anlamda katkı sağlanacağının altını çizdi. Ziyaret sırasından; İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aydın ve OSB Müdürü Zeynep Akbel hazır bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.