Batman’lı sporcunun başarısı

Batman’lı sporcunun başarısı
Reklam Bloğu
Yayınlama: 09.11.2023
287
A+
A-

Batman’lı genç kaleci Muhammet Galatasaray spor kulübünün Florya metin Oktay tesislerinde düzenlenen seçmelerinde göz doldurdu. Galatasaray futbol kulübünün Ankara’da yapılan İç Anadolu seçmenlerin de gösterdiği performansla göz dolduran Batman Petrolspor altyapı sporcularından Kaleci Muhammet Arda Özalp Galatasaray Florya altyapı seçmelerine davet edildi.

BATMAN’LI GENCİN FLORYA ELEMELERİNDE BAŞARISI

Galatasaray kulübünün seçmelerinde Kalede başarılı kurtarışlarıyla göz dolduran Muhammet Arda Özalp gazetemize yaptığı açıklamada “Başta ailem ve beni çalıştıran TPAO Batman Petrolspor altyapı antrenörlerine çok teşekkür ediyorum. Çok mutluyum, benim için bir hayaldi gerçekleşti. Batmanımızı en iyi şekilde temsil etmek istiyorum.” Dedi.  Sporcumuzun babası Ahmet Özalp ise “Umuyorum ki bu çocuğumuz seçmelerde başarılı olup Galatasaray spor kulübünün lisanslı futbolcusu olur inşallah. Aile olarak her zaman oğlumun yanındayım. Destekliyorum.” Dedi.

Batman Demokrat Haber olarak İstanbul Florya Metin Oktay tesislerinde düzenlenecek seçmelere davet edilen futbolcu kardeşimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz,

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.