Batmanlı Paraguay Büyükelçisi Yavuz Kül, gençlerle hasbihal etti

‘Kariyer Günleri’ etkinlikleri kapsamında Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı, Petrolkent Gençlik Merkezinde, Batmanlı Paraguay Büyükelçisi Yavuz Kül, gençlerle hasbihal etti.

Batmanlı Paraguay Büyükelçisi Yavuz Kül, gençlerle hasbihal etti
Reklam Bloğu
Yayınlama: 06.08.2024
11
A+
A-

Katılım sağlayan gençlere altın değerinde öğütler veren Batmanlı Paraguay Büyükelçisi Yavuz Kül; “Gençlerimiz çok donanımla ve akıllıdırlar. İsterlerse başaramayacakları hiçbir engel yoktur. Onun için sizlere güveniyor ve inanıyorum.” dedi.

HAYATINDAN ÖRNEKLER VERDİ

Dünyanın birçok ülkesinde büyükelçi ve üst düzey devlet görevlerinde bulunduğunu belirten Batmanlı Paraguay Büyükelçisi Yavuz Kül, hayatından da kesitler vererek gençlere tavsiyelerde bulundu. Büyükelçi Kül yaptığı aç ıklamada ,”Yaz tatillerimi fırsat buldukça memleketim Batman’da geçirmeye gayret gösteriyorum. Bugünde Petrolkent Gençlik Merkezinde ‘Kariyer Günleri’ etkinliği kapsamında gençlerimizin misafiriyim. Allah yollarını ve bahtlarını açık etsin” diye konuştu. Batmanlı Paraguay Büyükelçisi Yavuz Kül’e eşi Hülya Kül’de eşlik etti. Petrolkent Gençlik Merkezi Müdürü Osman Veysel Özdaş ise kendilerini yalnız bırakmayan Batmanlı Paraguay Büyükelçisi Yavuz Kül’e gençler adına teşekkür ederek şunları söyledi; “Gençlerimizin kariyer yapması ve doğru adımlar atması bizler için çok önemlidir. Petrolkent Gençlik Merkezi olarak ilimizin tanınan isimlerini ve mesleklerinde en iyisi olmuş isimleri gençlerimizle buluşturmaya devam edeceğiz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.