Batmanlı Güzellik Uzmanı Doğan Eray, ‘Beauty Life Expo’da mesleki deneyimlerini paylaştı

Batman’ın gurur kaynağı olan başarılı güzellik uzmanı Doğan Eray, Us Fuarcılık tarafından Diyarbakır’da organize edilen “Diyarbakır Beauty Life Expo” fuarına davet edilerek meslek gruplarına bilgi ve deneyimlerini aktardı.

Batmanlı Güzellik Uzmanı Doğan Eray, ‘Beauty Life Expo’da mesleki deneyimlerini paylaştı
Reklam Bloğu
Yayınlama: 09.10.2024
25
A+
A-

Türkiye’nin dört bir yanındaki öğrencilere meslek kazandıran Eray, fuara katılarak hem eğitim verdi hem de geleceğin profesyonellerine ilham kaynağı oldu. Fuara, Dicle Üniversitesi’nden katılan öğrencilerle bir araya gelen Eray, güzellik sektöründe kariyer yapmak isteyen gençlere rehberlik etti. Öğrencilere mesleklerinde nasıl ilerlemeleri gerektiği konusunda bilgi paylaşımı yapan ve motivasyon sağlayan Eray, Batman adına bir kez daha gurur kaynağı olmayı başardı. Doğan Eray, fuarda verdiği eğitimlerde öğrencilerin kariyer yolculuğunda kendilerini nasıl geliştirebileceklerine dair önerilerde bulunurken, sektörün geleceğine yönelik önemli tavsiyeler sundu. Eray, Batman adına bugüne kadar kazandığı ödüllerle de dikkat çekerken, öğrencilerine kattığı her başarıyla gurur duyduğunu belirtti.

“DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”

Sektördeki başarılarını öğrenciler yetiştirerek taçlandıran Eray, “Onlara meslek kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Önümüzde uzun bir yol var ve daha yapacağımız çok iş var. Bir Batmanlı olarak, daha üst seviyelere gelmek ve en iyisini başarmak için daha çok çalışmamız gerekiyor” diyerek, mesleki sorumluluğunu vurguladı. Fuar daveti ile ilgili görüşlerini paylaşan Eray, “Us Fuarcılık, bir Batmanlı eğitmen olarak beni fuarlarına davet etti. Dicle Üniversitesi’nden gelen öğrencilerle birebir eğitimler gerçekleştirdik ve onlara meslek hayatlarında neler yapmaları gerektiği konusunda bilgilendirme yaptık,” dedi.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.