Batman’lı Genç Yetenek Mehmet Çelik Ankara Keçiörengücü Spor’da

17 yaşındaki Batman’lı Mehmet Çelik Ankara Keçiörengücü Spor ile 3 yıllık Profesyonel sözleşme imzaladı.

Batman’lı Genç Yetenek Mehmet Çelik Ankara Keçiörengücü Spor’da
Reklam Bloğu
Yayınlama: 02.09.2024
44
A+
A-

Batman’ın Teiaş Spor altyapısında futbola başlayan  Mehmet Çelik, gösterdiği performans ile genç yaşına rağmen A takım ile 2 sene üst üste Batman amatör liginde boy gösterdi. Dikkatleri üstüne çeken yetenekli futbolcu, geçen sezon Batman Petrolspor A.Ş altyapısına transfer oldu.

PETROLSPOR İLE GÖZ DOLDURDU

Batman Petrolspor ile  U17 Bölgesel gelişim liginde attığı 22 gol ve oynadığı müthiş futbol ile tüm dikkatleri üstüne çekti. Daha sonra Antalya’daki U17 Elit B play-off müsabakalarında oynadığı futbolla Scout ekiplerinin radarına girdi ve geçtiğimiz günlerde Ankara Keçiörengücü Spor ile 3 yıllık Profesyonel imza attı.

ÇELİK ‘TÜM HOCALARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Ankara Keçiörengücü’ne transfer olan Mehmet Çelik “Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Benim için bundan sonra işler başlıyor, elimden gelenin fazlasını yapıp daha iyi yerlere gelmek ve kulübüme faydalı olmak istiyorum. Buraya gelmemde emekleri olan Teiaş Spor’dan Hakkı Sıddık Kilit, Faysal Aydın ve Musa Sertkaya hocama, Batman Petrolspor’da büyük emekler veren Mustafa Boztepe hocama, Burada olmamı sağlayan Menajerim Yusuf Orak’a ve İbrahim Halil Çelik’e sonsuz teşekkür ediyorum.”

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.