Batman’ın Marmaris’te Turizm Elçisi Oldu

Batman’ın Marmaris’te Turizm Elçisi Oldu
Reklam Bloğu
Yayınlama: 28.08.2023
239
A+
A-

30 yılı aşkındır Turizm’in incisi Marmaris’te Su sporlarında kentimizi temsil eden Salih Tunç Dinç Ailesinin düğünü için Batman’daydı. Batman’ın sevilen İş adamı dayısı Abdulhakim Dinç ve Aydın’da başarılı iş adamımız Hacı Emin Dinç’le bir araya gelen Salih Tunç Batman’ı her alanda ve turizmde başarıyla temsil ederken, kapılarının Batman’lı hemşehrilerine her zaman açık olduğunu belirtti.

MARMARİS’TE BATMAN’IN GURURU OLDU

Marmaris’te Su sporları kooperatif yönetimi ve Girişim Group yönetim kurulu başkanı olan Salih Tunç Batman’da kentte yaptığı yatırım, istihdam ve gençlere sağladıkları desteklerle akrabaları Dinç ailesiyle gurur duyduğunu belirterek kendilerine teşekkür etti.

BATMAN’LILAR TURİZM BELDELERİNE BÜYÜK DEĞER KATTI

Hemşerimiz Salih Tunç gazetemize yaptığı açıklamada “Marmaris’te Ülkemizin Turizm değerlerine büyük yatırımlar ve katkıda bulunmaya çalıştık. Bunun devamını da yapmaya çalışacağız. Batman’lı olmaktan gurur duyuyorum.

Batman’ın kırsal kesimlerinden Ülkemizin turizm beldelerine yıllar önce göç eden bizler ülkemizin turistik beldelerine büyük değerler kattığımıza inanıyorum. Dünyaya açıldık. Ülkemizi Uluslar arası arenada çok iyi tanıtmasına vesile olduk. Turizm’de örnek olmaya ve yeni yatırımlar yapmaya gayret ediyoruz.  Gastronemide Ülkemize marka değer katacak çalışmalara imza attık. Batman’dan İsveç Stockholm’da Gastronomi üzerine yatırımlar yaptık. Yurtdışından özel yatlar getirip ülkemizin Turizmine kazandırıyoruz. Ege ve Akdeniz’de örnek standartlarda oluşumda öncülük ettik.

Turizm bakanlığının turizm sportif faaliyetler yönetmeliğinin hazırlanmasında büyük katkılar sağladık. Turizmde su sporları sektörünün daha güvenli yapılması yönünde personel yetiştirilmesinde çok büyük gayretlerimiz oldu. “dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.