Batman’da 172 bin öğrenci için ders zili çaldı

Tüm yurtta olduğu gibi İlimizde de 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte 172 bin öğrencimiz ders başı yaptı.

Batman’da 172 bin öğrenci için ders zili çaldı
Reklam Bloğu
Yayınlama: 09.09.2024
13
A+
A-

Yeni eğitim-öğretim yılı vesilesiyle İl Mili Eğitim Müdürlüğü tarafından İlimiz merkez Belde Mahallesi’nde buluna Şair Abdulvahap Akbaş İlkokulu’nda gerçekleştirilen törene katılan Vali Yardımcısı Şükrü Alperen Göktaş, okulun öğretmen ve öğrencileri ile bir araya gelerek yeni eğitim-öğretim yılının ülkemiz ve ilimize hayırlı olması temennisinde bulundu. Milli Eğitim Bakanımız Yusuf Tekin’in yeni eğitim-öğretim yılı mesajının okunmasıyla başlayan tören, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’ın açılış konuşması ve öğrenciler tarafından okunan şiirlerle devam etti.

İLK DERS; “ÇANAKKALE’DEN GAZZE’YE BAĞIMSIZLIK RUHU VE VATAN SEVGİSİ”

Tüm okullarda ilk ders olarak işlenecek olan “Çanakkale’den Gazze’ye Bağımsızlık Ruhu ve Vatan Sevgisi” için hazırlanan videonun gösterilmesinin ardından tören, bu yıl mezun olacak öğrencilerin birinci sınıf öğrencilerine çiçek vermesiyle sona erdi. Törenin ardından öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Vali Yardımcısı Göktaş, öğrencilerle yakından ilgilenerek, bir süre sohbet etti. Daha sonra okulun öğretmenleri ile bir araya gelen Vali Yardımcısı Göktaş, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının İlimize hayırlı olması temennisinde bulunarak kendilerine başarılar diledi.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.