Batman’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kapsamında Çeşitli Etkinlikler Düzenlendi

Batman’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kapsamında Çeşitli Etkinlikler Düzenlendi
Reklam Bloğu
Yayınlama: 15.07.2024
20
A+
A-

15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. senesinde Batman Valisi Ekrem Canalp’ ın katılımıyla,  bu yıl ‘Bu Milletin Zaferi’ temasıyla gerçekleştirilen “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü”  kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

ŞEHİTLERİN KABİRLERİ ZİYARET EDİLDİ

Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp, ve Batman Ak Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu protokol üyeleriyle birlikte, Batman Merkez İpragaz Mahallesi İpragaz Mezarlığında; Şehit Salih  Turan ve Şehit Siraç Yıldız’in kabirlerini ziyaret ettiler. İl Müftüsü Ahmet  Durmuş tarafından okunan duaların ardından şehitlerine kabirlerine çiçek bırakıldı.

ŞEHİTLERİMİZİN RUHUNA MEVLİDİ ŞERİF OKUNDU

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü”  etkinlikleri kapsamında Necat Nasıroğlu külliyesi camiinde  Mevlidi Şerif programı düzenlendi. Programda şehitlerin  ruhuna Kur’an Kerim ve mevlit okundu. Programa; Vali Ekrem Canalp, Batman Ak Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, kamu kurum müdürleri, Siyasi Parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaşımız katıldı. Program, Batman Müftülüğü ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan ikramlarla son buldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.