Batman’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla etkinlikler gerçekleştirildi

Nasıroğlu: Dünyayı karıştıranların dünyası karışıyor

Batman’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla etkinlikler gerçekleştirildi
Reklam Bloğu
Yayınlama: 16.07.2024
22
A+
A-

Valilik öncülüğünde Atatürk Parkı’nda düzenlenen program öncesi Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, parkın yanında bulunan alanda kurulan ’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ sergisini gezdi, çocuklara şapka dağıttı.

BATMAN’DA 15 TEMMUZ ETKİNLİKLERİ

Anma program, Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Programda, şehitler ve gaziler için İl Müftüsü Ahmet Durmuş tarafından dua edildi.  Düzenlenen yarışma ve etkinliklerde dereceye giren öğrencilere de hediyeleri takdim edildi.  Program da konuşan Milletvekili Nasıroğlu, sekiz yıl önce, ülkenin bağımsızlığına ve iradesine yapılan hain saldırı karşısında, milletin tarihi bir direniş sergilediğini söyledi.

‘MİLLİ İRADE TOKATI ATILARAK, HAK ETTİĞİ DERS VERİLDİ’

Recep Tayyip Erdoğan, liderliğinde büyük bir şahlanış dönemine giren Türkiye’nin yükselişinin dış mihraklar ve küresel sömürü düzeni baronları tarafından sekteye uğratılmak istenildiğine işaret eden Milletvekili Ferhat Nasıroğlu şunları kaydetti: “Başka ülkeleri karıştırdıkları gibi Türkiye’de karıştırmak istiyorlar. Çünkü bu bölgede güçlü, istikrarlı ve huzurlu bir Türkiye istemiyorlar. Bakınız Irak hala toparlanamadı. Suriye ve Libya’nın durumu ortada. Rabbimize ne kadar şükretsek azdır. 15 Temmuz da bedel ödedik ve bugün bir aradayız. O gün dünyamızı karıştıranların da bugün dünyası karışıyor. Kendi başkanlarına suikast gerçekleştirdiler.  Bu dünyada mazlumun Allah’ı vardır ve kimsenin de yanına bırakmaz. 15 Temmuz gecesi dökülen şehit kanları bağımsızlığımızı korumanın yanında milletimizin birlik beraberlik ve kardeşliği pekiştirmesine vesile olmuştur. Ülkemizde ve bölgemizde yaşadığımız olaylardan çıkaracağımız dersler ışığında kendimize daha güvenli, daha güçlü, daha aydınlık bir gelecek kurmak için daha çok çalışmak en büyük hedefimiz olmalıdır.”

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.