Batman OSB’de Panel üretimine yoğun talep

Batman OSB’de Panel üretimine yoğun talep
Reklam Bloğu
Yayınlama: 29.08.2023
593
A+
A-

Batman’ın gururu FERNAS AŞ. tarafından Batman OSB’de kurulan Ferpanel Sandviç çatı panel üretim fabrikası günlük 12 bin 500 metrekare panel üretimiyle Türkiye’nin bir çok iline panel gönderiyor. Doğu ve Güneydoğu’nun yanı sıra Ege ve diğer bölgelere de ürün yetiştiren Ferpanel’de hedef üretim kapasitesini ikiye katlamak.

İnşaat ve Sanayi sektörünün çatı panel ihtiyacını karşılayan Ferpanel üretime 2 yıl önce başlamasına rağmen Türkiye’nin çatı panel ve dış kaplama ürünleri üreten büyük tesislerden biri oldu.

“GÜNLÜK 12 BİN 500 M2 ÜRETİM”

Ferpanel Fabrika Müdürü Hakan Sapmaz yapılan üretim faaliyetleriyle ilgili gazetemize yaptığı açıklamada “FERNAS inşaat adına kurulan Ferpanel 42 dönüm arazi üzerinde kuruldu. Son derece modern makine parkurunda üretim yapıyoruz. Ürünler özellikle sanayi tesislerine yöneliktir. Memlekete katma değer katmak adına ve istihdam sağlamak açısında önemli bir değerdir. Yıllık 1.5 milyon m2 üretim var. 2023 yılı itibariyle 1 milyon 200 bin m2 üretim kapasitesine ulaştık. 2 senedir faaliyetteyiz. Türkiye’nin tüm bölgelerine ürün gönderiyoruz.  Ağırlıklı olarak Doğu ve Güneydoğu Anadolu ve iç Anadolu bölgesidir. Egenin belli bir kısmına yoğunluk veriliyor.  İhracata yönelikte çalışma yapılıyor. Ürün kalitesi ve ürün çeşitleri pazar talebine çok uygun.” Dedi.

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.