Batman Havalimanından “DHMİ Uçuş Rehberim” ile Daha Kolay ve Keyifli Bir Yolculuk Mümkün

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “DHMİ Uçuş Rehberim” isimli mobil uygulama ile havayolu yolculuğu daha kolay ve keyifli hale geliyor.

Batman Havalimanından “DHMİ Uçuş Rehberim” ile Daha Kolay ve Keyifli Bir Yolculuk Mümkün
Reklam Bloğu
Yayınlama: 15.08.2024
11
A+
A-

Uçuş Rehberim uygulaması sayesinde Türkiye’deki tüm havalimanlarının iç hat ve dış hatlardaki geliş gidiş uçak trafiği, uçakların iniş ve kalkış saatleri, uçaklardaki gecikme ve iptaller, uçakların karşı meydandaki durumu görülebilmekte ve yolculara kolaylık sağlanması adına yolcuların uçağa yönlendirilme hizmeti verilmektedir. Ayrıca Uçuş Rehberim sayesinde uçaklar karşı meydandan kalkışından inişine kadar takip edilebilmektedir. Uygulamada, bulunulan havalimanının ücretsiz internet ağına bağlanarak uygulamayı havalimanı internetiyle kullanmak mümkün.

BATMAN HAVALİMANI DHMİ UÇUŞ REHBERİM’DE

Uygulama, Türk Hava Sahasındaki sivil uçuş trafiğini izleyebilme, navigasyon yardımıyla Türkiye’deki tüm havalimanlarını rahatlıkla bulabilme ve vatandaşlara havalimanında araçlarını park ettikleri konumu uygulamaya kaydederek daha sonra araçlarını rahatlıkla bulabilme imkânı sunmaktadır. Tüm bunların yanında mobil uygulama vasıtasıyla yabancı dil metin çevirme imkânı ile birlikte finans piyasalarına ilişkin bilgiler, güncel haberler, bulunulan konumun namaz vakitleri ve hava durumu da verilmektedir. Batman Havalimanında da bu hizmet ve imkânlardan yararlanmak için vatandaşların telefonlarına “DHMİ Uçuş Rehberim” uygulamasını indirerek kullanması gerekmektedir. Bu sayede yolcularımız telefonlarından uçuşlarıyla ilgili tüm gelişmelerden anında haberdar olabilecek.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.