Batman Barosu’ndan Taziye ve Suç Duyurusu

Batman Barosu’ndan Taziye ve Suç Duyurusu
Reklam Bloğu
Yayınlama: 29.07.2024
12
A+
A-

“Başımız Sağolsun Batman”

Batman Barosu, Batman Beşiri OSB yolunda meydana gelen üzücü trafik kazası nedeniyle bir taziye mesajı yayımladı. Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı dileyen Baro, bu acı olayın ardından gerekli tedbirleri almayan kamu görevlileri hakkında harekete geçti.

Baro tarafından yapılan açıklamada, olayın gerçekleştiği karayolunda yeterli tedbirlerin alınmadığı ve bu nedenle görevlerini ihmal eden kamu görevlileri hakkında Batman Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi. Batman Barosu’nun mesajında şu ifadelere yer verildi: “Başımız Sağolsun Batman. Baromuzca olayın gerçekleştiği karayolunda yeterli tedbirleri almayarak görevlerini ihmal eden kamu görevlileri hakkında Batman Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur.”

Batman Barosu, bu tür üzücü olayların tekrar yaşanmaması için sorumluların hesap vermesi gerektiğini vurgularken, vatandaşların can güvenliğinin sağlanması için gerekli önlemlerin alınmasının önemine dikkat çekti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.