Batman Barosu Başkanı Av. Abdülhamit Çakan Mazbatasını Aldı

Geçtiğimiz günlerde Batman Barosu’nda yapılan seçimler sonucunda, Avukat Abdülhamit Çakan, 91 oy farkla başkanlığa seçildi. Yeni başkan Çakan, Yüksek Seçim Kurulu’nda yönetim kurulu üyeleriyle birlikte mazbatasını alarak göreve resmen başladı.

Batman Barosu Başkanı Av. Abdülhamit Çakan Mazbatasını Aldı
Reklam Bloğu
Yayınlama: 16.10.2024
13
A+
A-

Başkanlık görevini devraldıktan sonra yaptığı açıklamada, Çakan, güçlü, donanımlı ve tecrübeli bir ekip ile Batman Barosu’nu yöneteceklerini belirtti. Omuzlarına yüklenen ağır sorumluluğun farkında olduklarını dile getirerek, adalet ve hukukun sağlanması adına yoğun bir çaba sarf edeceklerini ifade etti.

YENİ YÖNETİM DE BELLİ OLDU

Yeni yönetim ekibinde yer alan önemli isimler arasında tanınmış avukatlar bulunuyor. Başkan Abdülhamit Çakan’ın yanı sıra, Av. Kutbettin Suçin, Av. Mennan Öncü, Av. Recep Görün, Av. Esra Oran, Av. Muhammed Ensar Görceğiz, Av. Resul Ertuğrul, Av. Rüstem Siyahtaş, Av. Ferid Arslan, Av. Gamze Acet ve Av. Sabri Nuhat Özdemir gibi isimler de yönetim kadrosunda yer aldı. Disiplin, denetleme ve üst kurulda ise yine başarılı avukatlar görev aldı.

‘ADALET VE HUKUK ARTIK BİZLERE EMANET’

Mazbata töreninde konuşan Başkan Çakan, “Batman’da adalet ve hukuk artık bizlere emanet. Daha önce yaptığımız başarılı çalışmalara yenilerini ekleyip barış, adalet, güven ve huzur için tüm meslektaşlarımızla her zamankinden daha fazla çalışacağız. Halkımızın, adaletin ve hukukun tam olarak işlenmesi için bu görevi aldık. Adalet bir gün herkese lazım olacak, biz de bu ağır sorumluluğu üstlendik,” dedi.

‘HALKIN GÜVENİNE LAYIK OLACAĞIZ’

Mazbata törenine Başkan Çakan’ın yanı sıra yönetim, disiplin ve denetleme kurulu üyeleri de katıldı. Başkan Çakan, mazbatanın tüm adalet ve hukuka inananlar adına alındığını vurgularken, göreve başlarken halkın güvenine layık olmayı hedeflediklerini belirtti.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.