Başkan Şahin’den “boğulma” uyarısı

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, yayımladığı mesajla “boğulma” olaylarına dikkat çekerek, uyarıların dikkate alınmasını istedi.

Başkan Şahin’den “boğulma” uyarısı
Reklam Bloğu
Yayınlama: 22.07.2024
20
A+
A-

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, “boğulma” olayları ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

Sıcakların artmasıyla boğulma olaylarının sık yaşandığına dikkat çeken Şahin, “Sıcakların artmasıyla özellikle gençlerimiz hem eğlenmek hem de serinlemek için suya rağbet gösteriyor. Fakat girilmemesi gereken yerlerde suya girildiğinde de yüreğimizi yakan boğulma olayları yaşanıyor. İlimizde bu yaz itibariyle birkaç boğulma hadisesidir yaşanıyor.
Önceki gün de Çamlıtepe Mahallesindeki sulama kanalına giren 16 yaşındaki Abdullah Günce boğulma tehlikesi geçirmiş maalesef hâla yoğun bakımdadır. Rabbim Abdullah’ımıza acil şifasını versin ailesinin yüreğini, yüreğimizi incitmesin.” dedi.

‘UYARILARI DİKKATE ALALIM’

Boğulma olaylarının yaşanmaması ve yürek yakan haberlerin gelmemesi için uyarıların dikkate alınmasına vurgu yapan Şahin, “Batman Valiliği boğulma vakalarına dikkat çekip girilmemesi gereken yerlerde suya girilmemesi uyarısında bulunmuştu. HÜDA PAR olarak valiliğin bu uyarısının dikkate alınması gerektiğini biz de hatırlatıyor ve halkımıza, anne-babalara hassaten genç kardeşlerimize biz de ricada bulunuyoruz ve diyoruz ki; Lütfen cankurtaranın olmadığı yerlerde, ‘Burada suya girilmez’ uyarısının olduğu ve tehlikeye dikkat çekilen yerlerde suya girmeyin.” uyarısında bulundu. Şahin açıklamasının sonunda, boğulma olaylarının yaşanmaması için tedbirlerin ve yüzme havuzlarının sayısının artırılması gerektiğini kaydetti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.