Başkan Çiftçi, Vali ile Esnafı Kahvaltıda Buluşturuyor

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, esnaflarını sorunlarının çözümü için Batman Valisi Ekrem Canalp ile kahvaltı programı yapılacağını duyurdu.

Başkan Çiftçi, Vali ile Esnafı Kahvaltıda Buluşturuyor
Reklam Bloğu
Yayınlama: 15.10.2024
9
A+
A-

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, esnafların sorunlarını çözmek amacıyla Batman Valisi Ekrem Canalp ile bir kahvaltı programı düzenleyeceğini duyurdu. Bankalar Caddesi ve Lale Cami civarındaki esnafların yaşadığı tapu sorunlarını kendilerine iletmesinin ardından gerekli girişimlerde bulunarak bu buluşmayı organize ettiklerini belirtti.

Başkan Çiftçi, “Valimiz ve esnaflarımızla kahvaltıda bir araya geleceğiz. Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak, esnaflarımızla kahvaltılı buluşmalara başlayacağız. Amacımız hem esnaflarımızın sabahları erkenden işyerlerini açmaya teşvik etmek hem de varsa sorunlarını çözüme kavuşturmaktır.” dedi.

Özellikle Bankalar Caddesi, Alo Tewşo ve Lale Cami civarındaki esnafların yaşadığı tapu sorunları için hemen harekete geçtiklerini vurgulayan Çiftçi, “Valimiz aracılığıyla kurum müdürlerimizle görüştük ve konu hakkında bilgiler aldık. Daha sonra, Valimiz ve kurum müdürlerimizle esnafımızı kahvaltılı bir programda bir araya getirerek sorun ve taleplerinin birebir iletilmesini talep ettik. Valimiz bu isteğimizi olumlu karşıladı.” ifadelerini kullandı.

Kahvaltı programı 17 Ekim Perşembe günü saat 08:30’da Lale Camii karşısındaki Bizim Döner’de gerçekleşecek. Tüm civardaki esnafların programa davetli olduğunu belirten Çiftçi, katılım sağlamalarını ve sorun ile taleplerini iletmelerini istedi. Çiftçi, ilimiz ve esnafımız için çalışmalarının devam edeceğini sözlerine ekledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.