BAŞKAN ÇİFTÇİ TOKİ BAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, TOKİ Başkanı’nı ziyaret ederek üyelerini ev sahibi yapmak istediğini belirtti.

BAŞKAN ÇİFTÇİ TOKİ BAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ
Reklam Bloğu
Yayınlama: 06.08.2024
14
A+
A-

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, en büyük projelerinden birisi olan evi olmayan üyelerini ev sahibi yapmak için girişimlerine devam ediyor. Daha önce Batman valileri ile görüşen Başkan Çiftçi bu defa TOKİ Genel Merkezine giderek TOKİ Başkanını makamında ziyaret ederek gerekli girişimlerde bulundu.

BAŞKAN ÇİFTÇİ TOKİ BAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Mehmet Sıddık Çiftçi, “Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak TOKİ ile iş birliği yaparak ev sahibi olmayan üyelerimizi ev sahibi yapmak için Batman Milletvekilimiz Sayın Serkan Ramanlı’nın da girişimleri sonucunda yönetim kurulu üyelerimizle TOKİ Başkanını makamında ziyaret ettik. Esnaflarımızın bazıları pandemi döneminde ödemelerinin yapmak için evlerini sattılar daha sonra artan kiralar karşısında da zor durumda kaldılar. Bu durumu göz önünde bulundurarak üyelerimizin kira öder gibi ev sahibi olmaları için oda başkanlığına seçildiğim günden bu yana çeşitli girişim ve temaslarımız oldu ve bu girişimlerimiz üyelerimizi ev sahibi yapana kadar devam edecektir. Durumu ve isteklerimizi TOKİ Başkanına anlattık taleplerimizin yerine getirilmesi konusunda ricada bulunduk. Bu yapılacak projenin esnafı rahatlatacağını ifade ettik. İlgi ve alakalarından ötürü Batman milletvekilimiz Sayın Serkan Ramanlı’ya ve TOKİ Başkanına teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.