Başkan Çiftçi esnafın sorunları için Defterdarlıkla görüştü

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, esnafın sorun ve talepleri için Defterdalık İl Müdürü ile görüştü.

Başkan Çiftçi esnafın sorunları için Defterdarlıkla görüştü
Reklam Bloğu
Yayınlama: 11.07.2024
16
A+
A-

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yaptıkları esnaf ziyaretleri sonrasında kendisine iletilen sorunlar için Defterdarlık İl Müdürü’nü makamında ziyaret ederek sorun ve taleplerini iletti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Çiftçi, “Batman Esnaf Sanatkarlar Odası olarak üyelerimizin ve esnaflarımızın sorun ve sıkıntıları ile sürekli ilgileniyor ve gerekli girişimlerde bulunuyoruz. Oda olarak defterdarımızı ziyaret ettik esnaflarımızın sorun, sıkıntı şikayet ve taleplerini müdürümüze ilettik ve bu konuda esnaflarımıza yardımcı olmalarını ve hatta rehberlik etmeleri gerektiğini söyledik. Ülke olarak zorlu bir ekonomik süreçten geçiyoruz ve bundan en çok esnaflarımız etkileniyor bu süreçte kurumlarımızdan esnaflarımıza yardımcı olmaları istedik. Özellikle son zamanlarda yapılan denetimler konusuna değindik. Müdürümüz bu konuda personeline uyarılarda bulunacağını ve esnaflara yardımcı olacaklarını ve rehberlik yapacaklarını da belirtti. Müdürümüz esnafa yardımcı olma konusunda duyarlı olduklarını ve aynı şekilde personelinin de bu konuda dikkatli olduğunu belirtti. İlgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu zorlu süreçte esnaf artan maliyet sigorta ve primlerle boğuşurken başka sıkıntılarla karşılaşmasını istemiyoruz bu süreci hep beraber atlatacağız ve daha güzel günler göreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.