Başkan Çiftçi ‘Eğitime çok önem veriyoruz’

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Özel Boğaziçi Koleji arasında eğitim hizmetleri protokolü imzalayarak eğitime çok önem verdiklerini belirtti.

Başkan Çiftçi ‘Eğitime çok önem veriyoruz’
Reklam Bloğu
Yayınlama: 25.07.2024
10
A+
A-

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, projeleri kapsamında oda üyeleri için hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

ÜYELERE YÜZDE 20 İNDİRİM

Çiftçi, Özel Boğaziçi Koleji ile eğitim iş birliği protokol imzalayarak odaya kayıtlı üyelerin çocukları ve birinci derece yakınları ve referansları için %20 indirimli hizmet alabileceğini vurguladı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, “Eğitime önem verelim ki ticaretimiz daha başarılı olsun ve rekabet edebilme gücünü elde edelim. Rastgele ticaret yapma devri geride kaldı, devir bilinçli ve ne yaptığını bilerek hareket etme devridir. Bu yüzden oda olarak üyelerimizin çocukları için eğitim anlaşmaları yapmaya devam ediyoruz. Özel Boğaziçi Koleji ile bu kapsam da eğitim protokolü imzaladık. Güncel faaliyet belgelerini gösteren tüm üyelerimiz bu anlaşmadan yararlanabilecektir. Her iki tarafa da hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.