BAŞKAN ADAYI CEYLAN’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

Ak Parti Batman Belediye Başkan Adayı Adil Sebati Ceylan, Ak Parti İl genel meclis üyeleri Cemal Benice, Ramazan Suna, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Akif Aydın ve Kutbettin Suçin Gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

BAŞKAN ADAYI CEYLAN’DAN GAZETEMİZE ZİYARET
Reklam Bloğu
Yayınlama: 29.02.2024
84
A+
A-

“HER ŞEY BATMAN İÇİN”
31 Mart yerel seçimlere az bir süre kala çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ak Parti Batman Belediye Başkan Adayı Adil Sebati Ceylan, Gazetemizin imtiyaz sahibi Nimet Dal’ı ziyaret ederek yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi. 31 Mart yerel seçim hazırlıklarına kapsamında çalıştıklarını söyleyen Başkan adayı Ceylan, “Batman’ı daha güzel yere getirmek için şehrin tüm paydaşlarıyla kolektif bir akılla yöneteceğiz, amacımız Batman’ı daha güzel bir yere getirmek. Öncelikli hedeflerimiz arasında ,”dedi.
“UYUŞTURUCU VE İŞSİZLİĞİ ÖNLEMEK ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ”
Konuşmasının devamında Ceylan,”Bu kentteki işsizliği önüne geçmek ve uyuşturucu bağımlılığın önlenmesi için Yeni açılacak olan OSB ‘lerle yatırmalar yapılıp hem işsizliğin hem gençlerimizi zehirleyen uyuşturucu maddi kullanımın önüne geçmek, için iş sahalarını artırmak öncelikli hedefimiz,”dedi.
“HİZMET İÇİN ÇALIŞACAĞIM”
31 Mart yerel seçimlere yaklaşık 34 gün gibi bir süre kaldığını söyleyen Ceylan,” seçime az bir süre kaldı esnaf ,ev ziyaretleri ve yolda karşılaştığımız tüm vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinliyoruz bize Batman’ın gelişmesi büyümesi ve işsizliğin önlenmesi için Batman’a yatırım getirilmesini istediklerini söylüyorlar Allah’ın izniyle 31 Mart yerel seçimlerde Batman evet derse gece gündüz demeden hizmet edeceğiz Batman’ yatırımların yapılması için var gücümüzle çalışacağız ,koltuk sevdalısı değil hizmet için var gücümle çalışacağım, belediye olarak kazanırsak birçok projeyi hayata geçireceğiz ve en önemlisi yatırımcıyı buraya çekeceğiz,” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ceylan Gazetemizin imtiyaz sahibi Nimet Dal’a teşekkür etti

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.