‘Basını susturmak ile tasarruf olmaz’

Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat, yayın yapan 14 gazetenin ortak tepkisine destek vererek ‘basını susturmak ile tasarruf olmaz’ ifadesini kullandı.

‘Basını susturmak ile tasarruf olmaz’
Reklam Bloğu
Yayınlama: 05.07.2024
11
A+
A-

Fırat açıklamasında “İtibardan tasarruf olmaz diyerek yüzyılın en fahiş ve büyük israfını yapan siyasi iktidar, vatandaşı yeni vergilerle ezerken yerel basınımızı da unutmadı… Ülkenin bütün gelirlerini beşli çeteye hortumlatan bu zihniyet, tasarruf tedbirleri adı altında işçiyi, memuru, esnafı ve emekliyi yokluğa mahkum ederek, Saraydan ve devletin kurumlarından hiç bahsetmemektedir.

TASARRUF ÖNCE SARAYDAN BAŞLAMALI VE İSRAFA SON VERİLMELİDİR

İktidara yakın holdinglerin vergi borçlarını defalarca silen bu sözde ekonomistler, gözünü esnafın ve halkının cebine dikmiştir. Çeşitli ilan ve reklamlarla hayatını idame etmeye çalışan yerel basınımız da Meşhur maliye bakanımızdan nasibini almıştır. Basını susturmak ile tasarruf tedbiri alınmaz. Tasarrufa önce kendimizden başlayarak topluma örnek olunuz. Devletin kasasından üç maaş-beş maaş alanlardan hesap sormayanlar,şimdi de basının gırtlağına çökmüştür.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.