Bankaların kredi kart satışlarından aldıkları yüksek komisyon ücretleri esnafı zor durumda bırakıyor

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Salih Kaplan, bankaların kredi kart satışlarından aldıkları yüksek komisyon ücretleri esnafı zor durumda bıraktığını açıkladı.

Bankaların kredi kart satışlarından aldıkları yüksek komisyon ücretleri esnafı zor durumda bırakıyor
Reklam Bloğu
Yayınlama: 22.07.2024
7
A+
A-

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Salih Kaplan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Bankaların Kredi Kart satışlarında uyguladıkları yüksek komisyon ücretleri ve aylık pos bakım ücreti gibi alınan haksız ücretlerin Esnaf ve Sanatkarları zor durumda bıraktığını belirti.

ESNAF ZOR DURUMDA BIRAKILIYOR

Kredi Kart satışlarından alınan komisyonun ortalama yüzde 4 civarında olduğunu dile getiren BESOB Başkanı Mehmet Salih Kaplan “Bankaların bu uygulamalarla adeta Esnafın kazancına ortak olduklarını belirti. BESOB Başkanı Kaplan Bankalara çağrımızdır Esnaf ve Sanatkarların her zamankinden daha fazla desteğe ihtiyaç duydukları bu dönemde Kredi kart satışlarından alınan komisyonun makul bir oranda tutmaları, aynı zamanda aylık pos cihazı bakım ücreti adı altında her ay Esnaftan tahsil edilen ve adil olmayan ücretlerin, Esnaftan tahsil etmemelerini talep ediyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.