ARSLAN ‘YEREL BASIN GÖZARDI EDİLEMEZ’

Bölge gezisi kapsamında Batman’a gelen ayrıca 52 il ve ilçede yapılanmaya giden yeni Yüzyıl Partisi’nin Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan ve teşkilat üyeleri Basın turu gezisinde gazetemizin İmtiyaz sahibi Nimet Dal’ı ziyaret etti.

ARSLAN ‘YEREL BASIN GÖZARDI EDİLEMEZ’
Reklam Bloğu
Yayınlama: 07.08.2024
128
A+
A-

Ziyarette Genel Başkan Ali Arslan yerel basının yaşadığı sorunları ve yeni kurulan Yeni Yüzyıl partisiyle ilgili Gazetemize bilgiler verdi.

‘TASARRUF YAPILACAKSA BAŞKA YERELLERE YAPILSIN YEREL BASINA DEĞİL’

Arslan,” gerçekten son zamanlarda tasarruf tedbirleri altında yerel Basınımızın zor bir süreçten geçiyor. Yerel basınımız her zaman ahlak kuralları doğrultusunda, toplumsal değerlere saygılı, kişisel hak ve özgürlükleri temel görev sayarak, dünyanın ve ülkemizin dört bir yanında kamuoyunu doğru ve hızlı bir şekilde bilgilendirmek ve yaşanan olayları tarafsız bir şekilde aktarmaktadır. Ayrıca yerel Basınımız, halkımızın doğru bilgi almasını sağlamak amacıyla gece-gündüz, yaz-kış demeden en zor şartlarda görevlerini büyük fedakârlıkla ve özveri ile yerine getirmekte, Tasarruf yapılacaksa başka yerellere yapılsın yerel basına değil, ayrıca mutlak suretle yerel Basınımız göz ardı edilmemeli, ”dedi.

“YENİ YÜZ YIL PARTİSİNE İLGİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR”

Özellikle son dönemde partiye olan ilginin hızla arttığını ve bunun toplu katılımlarla taçlandığını belirten, Arslan, yaptığı açıklamada partinin artık bireysel katılımların ötesine geçtiğini ve kitlesel katılımların ön plana çıktığını vurguladı. Türkiye’nin birçok yerinden Yeni Yüzyıl Partisi’ne her geçen gün ilgi artıp kat kat büyüdüğünü ve partinin toplum nezdinde önemli bir yer edinmeye başladığının bir göstergesi olduğunu ifade etti.

“52 İL VE İLÇEDE ATAMALARIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK”

Arslan, konuşmasında Yeni Yüzyıl Partisi’nin kısa süre içinde büyük bir ivme kazandığını ve ilk atamaların gerçekleştirildiğini belirtti. “Kuruluşumuzdan bu yana geçen kısa sürede 52 il ve ilçede atamalarımızı gerçekleştirdik. Bu atamalar, partimizin hızla örgütlendiğinin ve genişlediğinin bir kanıtıdır. Yeni yüzyılda Yeni yüzyıl partisi olarak halkın beklentisini çözümle taçlandıracak olan bir yapıyız” dedi.

“KAPSAYICI VE KUCAKLAYICI BİR YAPI İNŞA ETMEK”

Konuşmasının devamında Arslan: “Allah’ın izniyle Yeni Yüzyıl tüm kesimlerin partisi olacak, biz de kimseyi ötekileştirmeyecek yepyeni bir anlayışla herkesi kucaklayacağız. Amacımız, gelişen ve değişen konjoktöre ayak uyduracak, kapsayıcı ve kucaklayıcı bir yapı inşa etmektir. Bu doğrultuda, çok profesyonel ve kendi bölgelerinde insanları kazanacak isimlerle adım adım teşkilatlanıyoruz. Ayrıca Tüm bunlarla birlikte de memleketimiz Batman’ı da önemsiyor ve tüm hemşerilerimizi de bizimle birlikte ilerlemeye, yol almaya davet ediyoruz. ’dedi. Arslan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gazetemizin İmtiyaz sahibi Nimet  Dal’a teşekkür etti. Ardından gazete bürosu önünde toplu fotoğraf çekildi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.