Arıcılara organik kovan dağıtımı yapıldı

Organik Arı Ürünlerinin İnovatif Yöntemlerle Üretilmesi Projesi kapsamında üreticilere kovan dağıtımı ve Arıcılık Eğitimleri Sertifika dağıtım töreni Kozluk İlçe Kaymakamı Ekrem Güngör’ün katılımıyla gerçekleştirildi.

Arıcılara organik kovan dağıtımı yapıldı
Reklam Bloğu
Yayınlama: 30.05.2024
22
A+
A-

Vali Ekrem Canalp’in destekleri, Kaymakam Ekrem Güngör’ ün koordinasyonunda ve katılımıyla gerçekleştirilen kovan dağıtımında 30 üreticiye toplam 270 adet katlı organik arıcılığa uygun kovan % 70 hibeli olarak dağıtıldı.

YÜZDE 70 HİBELİ KOVAN DAĞITILDI

Kovan dağıtım töreninde konuşan Kaymakam Güngör konuyla ilgili şunları aktardı;  “Valimiz Sayın Ekrem Canalp’in destekleri ile ilçemizde organik arıcılık yapan 30 üreticimiz dağıtılan arı kovanlarından faydalandı. İlçemizde arıcılığı geliştirmek ve arıcılıkla uğraşan vatandaşlarımızın İlçemizin doğal balı olan ve Mereto Dağındaki yüzlerce çiçekten elde edilen Kozluk  Mereto Balı’nın üretiminde artışa katkı sağlayacak kovanlar ilçemize hayırlı olsun. Desteklerinden dolayı Valimiz Sayın Ekrem Canalp’e teşekkür ederiz.” dedi. Kovan dağıtım programına, İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsmail Hakkı Sağlam, Arıcılar Birliği Başkanı Çetin Doyar ve çiftçiler katıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.