Araç Sahipleri: “Sason-Batman Yolu Üzerindeki Keskin Virajlar Kaldırılsın”

Sasonlu araç sahipleri, Sason-Batman anayolu üzerinde bulunan keskin virajların trafik kazalarına sebep olduğunu belirterek bu virajların bir an önce düzeltilmesi gerektiğini dile getirdiler.

Araç Sahipleri: “Sason-Batman Yolu Üzerindeki Keskin Virajlar Kaldırılsın”
Reklam Bloğu
Yayınlama: 09.10.2024
7
A+
A-

Özellikle Sason’un Çilekli Köyü’nün bitiminden itibaren başlayan virajların birçok kazaya neden olduğunu belirten araç sahipleri, “Bu yol Sason’a yakışmıyor. Hem trafik kazalarının önüne geçmek hem de vatandaşlarımızın daha rahat yolculuk etmelerini sağlamak için keskin virajlar kaldırılmalıdır,” ifadelerini kullandılar.

‘BU YOL SASON’A YAKIŞMIYOR’

Günlük olarak yüzlerce işçi ve memurun bu yolu kullandığını belirten sürücüler, yetkililere çağrıda bulunarak yolun düzleştirilmesini ve daha güvenli hale getirilmesini talep ettiler. “Yol medeniyettir. Medeniyetin gerisinde kalamayız. Bir ülkenin gelişmişliği, ulaşımdaki standartlarıyla ölçülür. Çilekli Köyü’nden başlayarak Sason üç yoluna kadar olan mesafedeki tüm virajlar düzeltilmeli ve yol daha kullanışlı hale getirilmelidir,” şeklinde konuştular. Araç sahipleri, yolun daha güvenli hale getirilmesinin yalnızca trafik kazalarının önüne geçmekle kalmayacağını, aynı zamanda bölgenin ticaretinin gelişmesine de katkı sağlayacağını belirttiler.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.