Ankara’da bulunan Batmanlılar bir araya geldi

Ankara’da yaşayan Batmanlılar, “Çay Var İçersen, Batmanlı Var Gelirsen” sloganıyla düzenlenen anlamlı bir etkinlikte bir araya geldi.

Ankara’da bulunan Batmanlılar bir araya geldi
Reklam Bloğu
Yayınlama: 31.08.2024
24
A+
A-

Batman Gönüllüleri Platformu’nun öncülüğünde gerçekleştirilen bu buluşma, Batmanlıların memleket özlemini gidermek, fikir alışverişinde bulunmak ve dayanışmayı pekiştirmek amacıyla düzenlenen etkinlikte, Ankara’nın dört bir yanından gelen Batmanlılar, ortak bir çatı altında toplanarak hem platformu daha ileriye taşıyabilecek fikir alışverişin de bulundu hem de memleket hasretini giderdi.

ETKİNLİĞE MİLLETVEKİLİ EKMEN VE AV. ÇİÇEK KATILDI

Etkinlikte, Deva Partisi Mersin milletvekili Mehmet Emin Ekmen ve Ak Parti MKYK üyesi Murat Çiçek de Batmanlıların yanında yer aldı. Katılımlarıyla organizasyona anlam katan değerli isimler, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, Batmanlıların bu tür organizasyonlarla daha da kenetlenmesinin önemine dikkat çekti. Batman Gönüllüleri Platformu Başkanı Tarık Yaşar, etkinlikte yaptığı konuşmada, memleketten uzakta yaşayan Batmanlıların bir araya gelerek oluşturdukları bu dayanışma ruhunun, güçlerini ve bağlılıklarını arttırdığını ifade etti.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.