Altıncı Halk Toplantısı Gerçekleştirildi

Batman Belediye Eşbaşkanı Yeşil Işık, her hafta çarşamba günü düzenlenen olağan halk toplantılarının altıncısında halkın sorunlarını dinledi.

Altıncı Halk Toplantısı Gerçekleştirildi
Reklam Bloğu
Yayınlama: 11.09.2024
11
A+
A-

Belediye Konferans Salonu’nda yapılan toplantıda, yurttaşlar belediye ile ilgili birçok konuda taleplerini dile getirdi. Seyitler Mahallesi sakinleri, mahallelerinde bulunan ve madde bağımlıları tarafından kullanılan metruk yapıların yıkılmasına yönelik taleplerini Eşbaşkan Yeşil Işık’a iletti.

Konunun takipçisi olacaklarını belirten Eşbaşkan Yeşil Işık, gerekli yasal süreç ve prosedürlerin tamamlanmasının ardından metruk yapıların yıkılacağını ifade etti. Belediye yönetimi olarak her zaman madde bağımlılığı ve madde kullanımına karşı etkin bir mücadele verilmesi gerektiğine inandıklarını belirten Eşbaşkan Yeşil Işık, madde kullanım yaşının ilkokullara kadar düştüğüne dikkat çekti. Bu konunun çok önemli olduğunu ve ailelerden de çok duyarlı, sorumlu ve dikkatli olmalarını beklediklerini söyleyen Eşbaşkan Yeşil Işık, ilgili tüm kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütleri ile birlikte ileride kapsamlı çalışmalar yürütülmesi için arayışlarını sürdüreceklerini dile getirdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.