ALT YAPIDA KALICI ÇÖZÜMLER ÜRETİYORUZ

Batman Belediyesi BASKİ Müdürlüğü, eski alt yapıların kapasitesini arttırmaya yönelik alt yapı yenileme çalışması yaparken imara açılan yeni bölgelerde de yeni alt yapı oluşturma çalışmaları nı sürdürüyor.

ALT YAPIDA KALICI ÇÖZÜMLER ÜRETİYORUZ
Reklam Bloğu
Yayınlama: 16.07.2024
9
A+
A-

Batman Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü (BASKİ) tarafından Özgürlük Bulvarı’nda başlatılan çalışmalarda, 500’lük koruge borular kullanılarak drenaj ve kanalizasyon hattı  döşeme çalışmalarında şu ana kadar 1100 metrelik boru döşendi.

Tilmerç Mahallesi’nde yeni yerleşim alanlarında da çalışmalarını sürdüren BASKİ Müdürlüğü, yaklaşık 400 metre uzunluğunda 300’lük koruge boru döşeyerek kanalizasyon atık su tahliye hattını tamamladı.  Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, atık su tahliye hattıyla bu bölgede olası taşkınların önüne geçilmesi hedefleniyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Batman Belediyesi Eş Başkanımız Gülistan SÖNÜK, şehirlerin yaşanabilir olmasının öncelikle doğal afetler sırasında halkın kendini güvende hissedeceği yerlere bağlı olduğunu belirterek, bu nedenle altyapı çalışmalarının sürdürülebilir ve güvenli bir şehir için aralıksız olarak devam edeceğini vurguladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.