Akademisyenler öğrencilerle buluştu

Batman Valiliği ile Üniversite arasında imzalanan “2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılı Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları İş Birliği Protokolü” kapsamında, 7 Ekim-12 Ekim 2024 tarihleri arasında yedi farklı buluşma gerçekleştirildi.

Akademisyenler öğrencilerle buluştu
Reklam Bloğu
Yayınlama: 14.10.2024
7
A+
A-

İlk buluşmada, Prof. Dr. Hamit Adin, “Bilimsel Araştırma ve Yayın Etiği” konulu sunumuyla Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Batman Kız Anadolu Lisesi’nde, Prof. Dr. Hüseyin Aydın, “Enerjinin Verimli Kullanımı” konulu eğitim verdi.

Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, Doç. Dr. Veysel Eratilla, “Ağız ve Diş Sağlığı” üzerine bir sunum gerçekleştirdi.

Aynı gün, Salih Günaydın Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde, Doç. Dr. Yalçın Altunkaynak, “Ulusal ve Uluslararası Bilimsel Proje Hazırlama” konulu bir eğitim verdi. TP Fatıma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde, Prof. Dr. Pelin Tan, “Sanatlarda İklim Krizi ve Antroposen” konulu bir söyleşi yaptı.

Aynı gün, Halil Hamidi Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde, Doç. Dr. Abdulvasıf Eraslan, “Hz. Muhammed’in Hayatı, Kişiliği ve Toplum Tasavvuru” üzerine bir eğitim sundu. Haftanın son buluşmasında, Doç. Dr. Mehmet Emin Tuğluk, “İlk Çağ’dan Yakın Çağ’a Batman Tarihi” konulu sunumuyla Batman Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Buluşmalar, akademisyenlerin sunumlarının ardından öğrencilerin sorularını yanıtlamasıyla sona erdi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.