Batman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele kapsamında Bayındır Ortaokulu velilerine bilinçlendirme eğitimi verildi.
Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, sorumluluk bölgesinde bulunan Petrol Mezarlığının aydınlatma sorununu çözerek defin işlemleri ve ziyaretlerde vatandaşlara kolaylık sağladı.
22 Mart Dünya Su Günü dolayısıyla Beşiri’de bulunan Batman Açık Ceza İnfaz Kurumu mahkumlarına DSi Şube Müdürü M. Eşref İnal tarafından suyun önemi ve tasarrufu ile suya girmenin tehlikeli ve yasak olduğuna dair sunum yapıldı.
Sağlık çalışanlarıyla iftarda bir araya geldi - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesihttps://batmandemokrathaber.com/saglik-calisanlariyla-iftarda-bir-araya-geldi/