Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Batmanlı kız öğrenciler, Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen “Maziden Atiye Ahlat Öğrenci Projesi” kapsamında Bitlis’in Ahlat ilçesine uğurlandı.
18-24 Ekim 2026 tarihleri arasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Ahlat Köşkü’nde gerçekleştirilecek kamp programında öğrenciler, tarih ve kültür bilincini geliştirmeye yönelik etkinliklerin yanı sıra sosyal, sportif ve sanatsal faaliyetlere katılacak.
MÜDÜR CİĞER’DEN ÖĞRENCİLERE MESAJ
Batman İl Millî Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer tarafından müdürlük önünden uğurlanan öğrenciler için düzenlenen törene, Şube Müdürleri Abdurrahim Kusen ve Edip Altun ile ÇEDES İl Koordinatörü Nurettin Güneş de katıldı. Müdür Ciğer, projede Batman’ı temsil edecek öğrencileri tebrik ederek kamp boyunca edinecekleri kazanımların hayatlarına katkı sunmasını diledi ve öğrencilere hayırlı yolculuklar temennisinde bulundu.
