Oduncu’dan Batman’da 9 Ay Sonrasına Randevu Tepkisi

DEM Parti Batman Milletvekili Zeynep Oduncu Kutevi, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde endoskopi ve kolonoskopi işlemleri için 9 ay sonrasına randevu verildiğini belirterek sağlık hizmetlerine erişimde yaşanan sorunlara tepki gösterdi.

Oduncu’dan Batman’da 9 Ay Sonrasına Randevu Tepkisi
Yayınlama: 12.10.2026
3
A+
A-

“9 AY SONRASINA RANDEVU VERİLDİ”

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Oduncu Kutevi, bir yurttaşa endoskopi ve kolonoskopi işlemleri için 21 Haziran 2027 tarihine randevu verildiğini ifade etti. Oduncu, erken teşhisin önemine dikkat çekerek bu kadar uzun bekleme süresinin hastalar açısından ciddi bir sorun oluşturduğunu savundu.

UZMAN HEKİM VE CİHAZ EKSİKLİĞİNE DİKKAT ÇEKTİ

Batman’daki sağlık hizmetlerini eleştiren Oduncu Kutevi, uzman hekim eksikliği, yetersiz cihazlar, fiziki koşullar ve hastanelerdeki yoğun iş yükünün randevu sorunlarını artırdığını ileri sürdü. Sağlık hizmetlerine erişimin temel bir hak olduğunu vurgulayan Oduncu, yaşanan sorunların çözülmesi için Sağlık Bakanlığına çağrıda bulundu.

 

Reklam
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.