Velilerin Okul Telaşı Başladı

Yeni eğitim-öğretim yılının yaklaşmasıyla birlikte velilerde okul hazırlığı telaşı başladı. Kırtasiye alışverişiyle başlayan hazırlık sürecinde artan fiyatlar bütçeleri zorlarken, uzmanlar sağlıksız ve denetimsiz ürünlere karşı uyarıyor.

Yayınlama: 02.09.2026
3
A+
A-

DENETİMSİZ ÜRÜNLERE DİKKAT

Defter, kalem, çanta ve boya gibi birçok ürünün alındığı dönemde velilerin güvenilir satış noktalarını tercih etmesi isteniyor. Kırtasiyeci Ahmet Kandemir, özellikle sokak ve pazar yerlerinde satılan merdiven altı ürünlerin çocuk sağlığı açısından risk oluşturabileceğini belirtti.

“GÜVENİLİR ÜRÜNLERİ TERCİH EDİN”

Kandemir, velilere alışveriş sırasında lisanslı ve denetimden geçmiş ürünleri tercih etmeleri çağrısında bulunarak, “Merdiven altı ürünlere karşı dikkatli olunmalı. Kırtasiyeler ile zincir marketler arasında sanıldığı kadar büyük bir fiyat farkı yok. Çocuklarımızın sağlığı için güvenilir ürünleri tercih etmek önemli” dedi.

Reklam
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

o sohbet org