Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Batman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde temizlik çalışmalarını gece gündüz sürdürüyor. Cadde, sokak, park, pazar alanları ve etkinlik bölgelerinde kapsamlı çalışmalar gerçekleştiriliyor.
MAHALLE VE PAZARLAR TEMİZLENİYOR
Son günlerde Güneykent, Seyitler, Yenimahalle, Çamlıca, Kısmet, Petrolkent, Tilmerç ve Hürriyet mahallelerinde temizlik çalışmaları yapıldı. Bahçelievler, Korik ve Cumhuriyet semt pazarlarında da temizlik çalışmaları tamamlandı.
ANA GÜZERGÂHLARDA TEMİZLİK
Stadyum çevresi, fuar alanı, 8 Mart Kadınlar Parkı, Kültür Mahallesi etkinlik alanı ve Şerzan Kurt Parkı gibi yoğun kullanılan bölgelerde de ekipler tarafından temizlik çalışması yürütüldü. Kent giriş ve çıkışlarında da çalışmalarını sürdüren ekipler, Organize Sanayi Bölgesi-Batman çevre yolu ile Hasankeyf Kavşağı-Stat yolu güzergâhında yol temizliği gerçekleştirdi.
DEZENFEKTANLI SUYLA YIKANDI
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise Gülistan Caddesi, Meydan ve belediye otoparkını temizleyerek dezenfektanlı suyla yıkadı. Batman Valiliği ve kentin farklı noktalarında da çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirilirken, ekiplerin daha temiz ve sağlıklı bir kent ortamı oluşturmak amacıyla çalışmalarını sürdüreceği belirtildi.