Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
1.600 Metrelik Bulvarda İlk Etap Tamamlanmak Üzere

Batman Belediyesi tarafından kentin ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla yapımı sürdürülen Necat Nasıroğlu Bulvarı’nda çalışmalar planlanan program doğrultusunda hız kesmeden devam ediyor.
GÜNGÖR, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Vekili Ekrem Güngör, belediye birim müdürleriyle birlikte çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. İncelemelerde etapların ilerleme durumu ve yapımı süren köprü imalatı değerlendirildi.
TRAFİK RAHATLAYACAK
Toplam 1.600 metre uzunluğunda, 3 gidiş 3 geliş şerit olarak projelendirilen bulvarın tamamlanmasıyla Diyarbakır yönünden gelen araç trafiği şehir merkezine girmeden Komando Caddesi üzerinden yönlendirilecek. Böylece kent merkezindeki trafik yoğunluğunun azaltılması hedefleniyor.
İLK ETAP YAKINDA AÇILACAK
Birinci etapta yolun kısa süre içerisinde trafiğe açılması planlanırken, ikinci ve üçüncü etaplarda altyapı ve temel imalatlarının büyük ölçüde tamamlandığı, köprü yapım çalışmalarının ise eş zamanlı olarak sürdüğü bildirildi.
