Yılın İlk Yarısında 152 Blok İçin Yapı Ruhsatı Verildi

Batman Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, 2026 yılının ilk altı ayında 82 yapı ruhsatı düzenlerken, bu ruhsatlar kapsamında toplam 152 blok için yapı ruhsatı işlemi gerçekleştirdi.

Yılın İlk Yarısında 152 Blok İçin Yapı Ruhsatı Verildi
Reklam Bloğu
Yayınlama: 13.07.2026
5
A+
A-

82 YAPI RUHSATI DÜZENLENDİ

Batman Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, kentin planlı gelişimi ve güvenli yapılaşmanın sağlanması amacıyla yılın ilk altı ayında yapılan yapı ruhsatı başvurularını değerlendirdi. Yapılan incelemeler sonucunda Ocak-Haziran 2026 döneminde toplam 82 yapı ruhsatı düzenlendi.

152 BLOK RUHSATLANDIRILDI

Düzenlenen ruhsatlar kapsamında 152 blok için yapı ruhsatı işlemi tamamlandı. Belediye, ruhsatlandırma çalışmalarının kentin planlı büyümesine katkı sunduğunu belirtti. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, güvenli, sağlıklı ve imar mevzuatına uygun yapılaşmayı hedefleyen çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini ifade ederek, ruhsat işlemlerinin aynı titizlikle devam edeceğini bildirdi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.