Nasıroğlu: Kozluk’a Yatırımlar Artarak Sürecek

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Kozluk’ta parti teşkilatıyla bir araya gelerek ilçede devam eden konut, sulama ve sanayi yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Nasıroğlu: Kozluk’a Yatırımlar Artarak Sürecek
Reklam Bloğu
Yayınlama: 30.06.2026
7
A+
A-

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi ile birlikte Kozluk İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Partililerle buluşan Nasıroğlu, Kozluk’un ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini belirterek ilçeye yönelik yatırımların süreceğini söyledi. TOKİ tarafından 300 konutun yapımının devam ettiğini, bin konutluk yeni projenin de yatırım programına alındığını ifade eden Nasıroğlu, Garzan Sulama Projesi’nin tamamlanmasıyla yaklaşık 240 bin dönüm tarım arazisinin sulamaya açılacağını kaydetti.

‘30 BİN DÖNÜM EKONOMİYE KAZANDIRILACAK’

Batman’da seracılığı geliştirmeyi hedeflediklerini belirten Nasıroğlu, Batman Çayı Islah Projesi ile yaklaşık 30 bin dönüm alanın ekonomiye kazandırılmasının planlandığını söyledi. Gıda İhtisas OSB, Tekstil OSB, Lojistik Kent ve yeni sanayi alanlarına yönelik çalışmaların da sürdüğünü ifade etti. Programın ardından Kozluk Kaymakamlığı ve Belediyesini ziyaret eden Nasıroğlu, ilçe esnafıyla bir araya gelerek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.