Genç Bilim İnsanlarına MHP’den Onur Buluşması

Dünyanın prestijli bilim yarışmalarından Regeneron ISEF’te Türkiye’yi temsil eden Batmanlı öğrenciler, elde ettikleri uluslararası başarının ardından MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin tarafından ağırlandı.

Yayınlama: 15.06.2026
10
A+
A-

Türk Telekom Anadolu Lisesi öğrencileri, felçli bireylerin iletişimini kolaylaştırmayı amaçlayan sosyal fayda odaklı projeleriyle dikkat çekerken, danışman öğretmen Emre Arslan ve Okul Müdürü Mehmet İsen ile birlikte düzenlenen yemekte bir araya geldi.

MHP İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, öğrencilerin başarısının Batman’ın bilim ve teknoloji alanındaki potansiyelini ortaya koyduğunu belirterek, gençlerin sadece akademik değil, topluma katkı sunan örnek çalışmalara da imza attığını söyledi. Çetin, bilime ve üretime yönelen gençlerin her zaman destekçisi olacaklarını ifade etti.

 

Reklam
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

o sohbet org