‘Halkın önceliği tecrübe, güven ve hizmet olacak’

İlimizin en eski, en modern ve nüfus yoğunluğu en fazla olan mahallelerinden GAP mahallesinin üç dönem muhtarlık görevini başarı ile üstlenen Mehmet Çelik, dördüncü dönem için de muhtar adayı.

‘Halkın önceliği tecrübe, güven ve hizmet olacak’
Reklam Bloğu
Yayınlama: 15.02.2024
140
A+
A-

15 yıllık muhtarlık görevi süresince tek amacı güven ve hizmet olan Muhtar Çelik, yeni dönemde tecrübesini de ortaya koyup mahalleliye daha çok hizmet etmeyi amaçlıyor. Görevi süresince Taziye Evini tek başına yapan Muhtar Çelik ayrıca mahallede gerçekleştirilen altyapı, kaldırım ve asfalt çalışmalarının yapılmasına ön-ayak oldu. Susam, Lavanta ve Kekik sokaklarının ışıklandırılmasında da büyük emeği olan Muhtar Çelik, ihtiyaç sahibi olan ailelere de yıl boyu aksaksız olarak gıda, giyim ve ayakkabı yardımlarında da bulunduklarını dile getirdi.

YENİ DÖNEMDE OTO PARK SORUNUNA ÇÖZÜM BULACAK

Mahallenin şehrin en merkezi ve işlek yerinde bulunması nedeniyle araç bakımından çok yoğunluk yaşandığını da söyleyen Muhtar Çelik, ‘yeni dönemde yeniden muhtar seçildiğinde tek hedeflerinin yarım kalmış hizmetleri bitirmek ve mahalleye büyük bir oto park yapmak’ olduğunu da belirterek, bu konuda gece-gündüz demeden çalışacağını duyurdu.

BİR ADAYLA YARIŞMAK DAHA GÜZEL

Seçimlerin demokrasinin olmazsa olmazlarından biri olduğunu söyleyen Muhtar Mehmet Çelik, seçimlere bir aday arkadaşı ile birlikte gireceklerini ve bu durumun kendisi için çok daha güzel ve demokratik olacağını belirterek; “güzel ve centilmence bir yarış olacak, dileğim aday sayısının daha çok olması idi ama tek adayla yaraşacağım, umarım hak eden kazanır.” Diyerek, rakip muhtar adayına da başarılar diledi. Muhtar Çelik son olarak; ‘ 31 Mart yerel seçimlerinde GAP mahalle sakinlerinin tercihinin tecrübe, güven ve hizmet olacağını ve bu konuda halka son derece güven duyduğunu’ sözlerine ekledi.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.