GECE YAPILDI, SABAH ASFALTLANDI

Batman Park Kavşağı’nda Gece Asfalt Mesaisi

GECE YAPILDI, SABAH ASFALTLANDI
Yayınlama: 21.12.2025
16
A+
A-

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kent genelinde yıpranan yollarda asfalt yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Turgut Özal Bulvarı üzerindeki Batman Park AVM önü ve Batman Park Kavşağı’nda asfalt serimi öncesi freze (tıraşlama) çalışması yapıldı.

GECE YAPILDI, SABAH ASFALTLANDI

Trafiğin etkilenmemesi için gece saatlerinde gerçekleştirilen çalışmalarda, deforme olan asfalt tabaka sökülerek yol sıcak asfalt serimine hazırlandı. Hazırlıkların ardından sabah saatlerinde sıcak asfalt serimine geçildi.

3 BİN METREKARE ALAN YENİLENDİ

Yaklaşık 3 bin metrekarelik alanda 500 ton sıcak asfalt serimi yapılırken, çalışmalarla birlikte bölgede trafik güvenliğinin artırılması ve sürüş konforunun yükseltilmesi hedefleniyor. Fen İşleri yetkilileri, asfalt yenileme çalışmalarının kent genelinde planlı şekilde devam edeceğini bildirdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.