Batman Valiliği himayelerinde ve Batman Valisi Ekrem Canalp’in destekleriyle gerçekleştirilen 3. Kozluk Şehr-i Zor Doğa, Kültür ve Turizm Festivali, büyük bir coşkuyla tamamlandı.
Festival, Batman Belediyesi, Batman İl Özel İdaresi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Kozluk Kaymakamlığı ve Kozluk Belediyesi iş birliğiyle düzenlendi.
100 STANT BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Etkinliğe yaklaşık 60.000 kişi katılım sağladı. Festival boyunca müzik dinletileri, halk oyunları ve konserler sahnelenirken, Kozluk’a özgü yöresel el sanatları, tarımsal ürünler ve yerel lezzetlerin sergilendiği 100 stant büyük ilgi gördü. Vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen festival, kültür, sanat ve dayanışma dolu anlara sahne oldu. Organizasyona katkı sağlayan kurumlar, sanatçılar ve personele teşekkür edildi. Kozluk, bu yıl da birliğin ve kardeşliğin adresi olmayı sürdürdü.