Sason İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, sözleşmeli öğretmen olarak atanan ve göreve başlayacak adaylardan istenen belgeleri açıkladı.
Adayların, T.C. kimlik fotokopisi, diploma, pedagojik formasyon belgesi, sağlık raporu, askerlik durum belgesi (erkek adaylar için), adli sicil kaydı gibi belgeleri hazırlayarak doğrudan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne başvurmaları gerekiyor.
E-devlet üzerinden alınan belgeler geçerli sayılacak. Güvenlik soruşturması tamamlanan adaylara, belirtilen adreslerine tebligat yapılacak ve göreve başlamaları sağlanacak.
Adayların detaylara dikkat etmeleri ve belirtilen belgeleri eksiksiz sunmaları önemle duyuruldu.
Diyanet İşler Başkanlığı öncülüğünde Batman İl Müftülüğü tarafından Kur'an kurslarına katılımı artırmak, hafızlık eğitimini ve Kur'an-ı Kerim'i yüzünden güzel okumayı teşvik etmek amacıyla Kur'an kurslarında hafızlık eğitimi alan öğrenciler arasında “Hafızlık Yarışması” gerçekleştirildi.
Batman 112 Acil Çağrı Merkezi’nde görev yapan 10 personel, üstün hizmet anlayışları ve özverili çalışmaları nedeniyle Valimiz Ekrem Canalp tarafından Başarı Belgesi ile ödüllendirildi.
Batman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından 14-27 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenlenen “Sonbahar Temizlik Kampanyası” sürüyor. Şu ana kadar 28 mahalle ve çevre yolları temizlendi. Kampanya kapsamında her gün sabah 07:00-14:00 saatleri arasında bir mahalle temizleniyor. 27 Ekim’e kadar devam edecek kampanya, Batman’ın tüm mahallelerini kapsamayı hedefliyor. 26 Ekim’de Belediye...
Batman İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından, İl Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda “Okul Geçidi Görevlisi Eğitimi” düzenlendi.
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Batman İl Temsilciliği, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhunu yaşatmak amacıyla geleneksel hale gelen ‘İftara 5 Kala’ etkinliğini bu yıl da gerçekleştirdi.