CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BATMAN’DA HALKLA BULUŞACAK: “İKTİDARA GİDEN BU YOLDA OMUZ OMUZA!”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 24 Ekim 2024 Perşembe günü saat 10.00’da Batman’da partililer ve vatandaşlarla bir araya gelecek. Batman Parti Binası önünde gerçekleşecek olan bu halk buluşmasına, tüm Batmanlılar davet edildi.

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BATMAN’DA HALKLA BULUŞACAK: “İKTİDARA GİDEN BU YOLDA OMUZ OMUZA!”
Reklam Bloğu
Yayınlama: 23.10.2024
6
A+
A-

CHP Batman İl Başkanı Adnan Yaşar, bu önemli buluşma öncesinde yaptığı açıklamada, “Sevgili hemşehrilerim, bu tarihi günümüzde hep birlikte olalım ve ülkemizin geleceğini yeniden inşa edelim. İktidara giden bu zorlu ama umut dolu yolda, AKP’nin 22 yıllık iktidarını sona erdirmek ve ülkemizi hak ettiği adalet, eşitlik ve özgürlük temellerinde yeniden ayağa kaldırmak için hepinizin desteğine ihtiyacımız var. Halkımızın bize omuz vermesiyle bu düzeni değiştirebiliriz,” dedi.

“BATMANLILARI BİRLİK VE DAYANIŞMAYA DAVET EDİYORUZ”

Adnan Yaşar, Özgür Özel’in Batman ziyareti ile birlikte CHP’nin bölgede artan gücünü ve halkla iç içe olan bir siyasi anlayışı daha da pekiştireceğini vurguladı:
“Özgür Özel’in bu ziyareti, Batmanlı hemşehrilerimizle güçlü bir bağ kurma yolunda çok değerli bir adım olacaktır. Bizler, yeni bir Türkiye inşa etmek için yola çıktık. Batmanlı hemşehrilerimizi bu halk buluşmasında yanımızda görmek ve birlikte güçlenmek istiyoruz. Birlikte omuz omuza durarak, AKP iktidarından kurtulabilir ve hak ettiğimiz adil düzeni hep birlikte sağlayabiliriz.”

“TÜM BATMANLILAR DAVETLİDİR”

Adnan Yaşar, tüm Batmanlıları bu önemli buluşmaya davet ederek, “CHP olarak, halkımızın sesi ve gücü olmaya devam ediyoruz. İktidar yolunda attığımız her adım, sizlerle birlikte anlam kazanıyor. 24 Ekim’de hep birlikte omuz omuza bu mücadeleyi daha da ileri taşıyalım,” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.