Gençler Gazze Şehitleri için Kur’an-ı Kerim okudu

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Petrolkent Gençlik Merkezinde, 30 gönüllü genç Gazze’de şehit olanlar için Kur’an-ı Kerim okudu ve dualar etti.

Gençler Gazze Şehitleri için Kur’an-ı Kerim okudu
Reklam Bloğu
Yayınlama: 17.10.2024
11
A+
A-

“Gazze Direnişinin 1. Yılında, Gençlik Merkezleri Gazze’nin Yanında” sloganıyla düzenlenen etkinlikte, gönüllü gençler şehitler için Kur’an-ı Kerim hatmi yaparak bol bol dua ettiler. Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr, etkinlikte yaptığı konuşmada, şehitler için düzenli olarak Kur’an okumaya ve dua etmeye devam edeceklerini belirtti. Rüzgâr, “Dua zincirini bütün dünyayı saracak şekilde çoğaltmalıyız,” dedi ve tüm Müslümanlardan, özellikle gençlerden, bu dua kervanına destek olmalarını istedi.

30 GÖNÜLLÜ GENÇ KUR’AN-I KERİM OKUDU

İbrahim Rüzgâr, şunları ekledi: “Batman’da, Gazze Şehitlerinin 1. yıldönümünde 30 gönüllü gencimizle Kur’an-ı Kerim okuduk. Amacımız, bu etkinliğin tüm dünyadaki Müslümanlar tarafından da sahiplenilip yayılmasıdır. Biz gençlerin tek temennisi, dualarımızla Gazze’deki zulmün sona ermesi ve insanlığın bu duruma daha fazla seyirci kalmamasıdır. Kalbimiz, dualarımız ve yüreğimiz Gazze halkıyla birlikte olacaktır.”

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.