KESK Kadın Sekreteri Döne Gevher, Batman’da Bütçe Mitingi Hazırlıkları Kapsamında İş Yerlerini Ziyaret Etti

KESK Kadın Sekreteri Döne Gevher, Batman’da Bütçe Mitingi Hazırlıkları Kapsamında İş Yerlerini Ziyaret Etti
Reklam Bloğu
Yayınlama: 15.10.2024
6
A+
A-

KESK Kadın Sekreteri Döne Gevher ve KESK İş Kolu MYK Üyeleri, 30 Kasım’da düzenlenecek bütçe mitingi hazırlıkları çerçevesinde Batman’da çeşitli iş yerlerini ziyaret ederek emek-meslek örgütleri, demokratik kitle kuruluşları ve siyasi partilerle görüşmeler gerçekleştirdi.

“Birlikte Güçlüyüz”

Ziyaretler sırasında, işçi ve emekçilerin sorunlarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Döne Gevher, “Birlikte hareket etmek, güç birliği oluşturmak zorundayız. 30 Kasım bütçe mitingine katılarak taleplerimizi duyurmalıyız,” dedi.

Basın Açıklaması

Görüşmelerin ardından düzenlenen basın açıklamasında, bütçe mitingine geniş katılım çağrısı yapıldı. Gevher, mitingde emekçilerin taleplerinin ve haklarının savunulacağını vurgulayarak, “Herkesi bu önemli günde yanımızda olmaya davet ediyoruz,” ifadelerini kullandı.

Toplumsal Dayanışma Vurgusu

Bu ziyaretler, KESK’in emek mücadelesindeki kararlılığını ve toplumsal dayanışmayı pekiştirmek amacıyla gerçekleştiriliyor. 30 Kasım’da yapılacak olan mitingin, emek ve demokrasi mücadelesi açısından kritik bir öneme sahip olduğu belirtildi. KESK yetkilileri, tüm halkı mitinge katılmaya davet etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.